Αποκτήστε τον έλεγχο

Έχετε τα στοιχεία ελέγχου διαχείρισης του απορρήτου σας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να παρέχουμε όσον το δυνατόν πιο χρήσιμες υπηρεσίες, αλλά εσείς αποφασίζετε ποιους τύπους δεδομένων συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε. Σχεδιάσαμε τον ιστότοπο "Ο Λογαριασμός μου" για να σας παρέχουμε γρήγορη πρόσβαση σε εύχρηστα εργαλεία, τα οποία σας βοηθούν να διαχειρίζεστε το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Εσείς αποφασίζετε με ποιον τρόπο τα δεδομένα σας μπορούν να βοηθήσουν τις υπηρεσίες Google να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς, εξετάζοντας της παρακάτω ρυθμίσεις.

Μεταβείτε στον ιστότοπο "Ο Λογαριασμός μου"

Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας με τον Έλεγχο ρυθμίσεων απορρήτου

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείτε να διαχειριστείτε το είδος των δεδομένων που συλλέγει η Google, να ενημερώσετε τα προσωπικά στοιχεία που μοιράζεστε με φίλους ή τα οποία εμφανίζονται δημόσια και να προσαρμόσετε τους τύπους των διαφημίσεων που θέλετε να προβάλλει η Google σε εσάς. Μπορείτε να αλλάζετε αυτές τις ρυθμίσεις όσο συχνά θέλετε.

Χρήση του Ελέγχου ρυθμίσεων απορρήτου

Προστατέψτε τον λογαριασμό σας με τον Έλεγχο ασφάλειας

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τον Λογαριασμό σας Google είναι να χρησιμοποιείτε τον Έλεγχο ασφάλειας. Σχεδιάσαμε αυτό το εργαλείο για να σας βοηθήσουμε να επαληθεύσετε ότι τα στοιχεία ανάκτησής σας είναι ενημερωμένα και ότι οι ιστότοποι, οι εφαρμογές και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας είναι αυτά που χρησιμοποιείτε ακόμα και εμπιστεύεστε. Εάν κάτι σας φαίνεται ύποπτο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ή τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως. Ο Έλεγχος ασφάλειας διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά θέλετε.

Χρήση του Ελέγχου ασφάλειας

Αποφασίστε ποια δεδομένα σχετίζονται με τον λογαριασμό σας

Από καλύτερες επιλογές μετακίνησης στους Χάρτες μέχρι γρηγορότερα αποτελέσματα στην Αναζήτηση, τα δεδομένα που αποθηκεύουμε σε σχέση με τον λογαριασμό σας μπορούν να κάνουν τις υπηρεσίες της Google πολύ πιο χρήσιμες για εσάς. Χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας, μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους δεδομένα συσχετίζονται με τον λογαριασμό σας, να θέσετε σε παύση τη συλλογή συγκεκριμένων τύπων δεδομένων, όπως είναι οι αναζητήσεις και η δραστηριότητα περιήγησής σας, τα μέρη που επισκέπτεστε και πληροφορίες από τις συσκευές σας.

Μετάβαση στα Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας

Ελέγξτε τις διαφημίσεις βάσει των προτιμήσεών σας

Στις "Ρυθμίσεις διαφημίσεων", μπορείτε να ελέγξετε τις διαφημίσεις βάσει των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις Εξατομίκευσης διαφημίσεων για να πείτε στην Google ότι σας αρέσει η ποπ μουσική, ενδέχεται να βλέπετε διαφημίσεις για επερχόμενες κυκλοφορίες και εμφανίσεις κοντά σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο YouTube.

Εάν απενεργοποιήσετε την Εξατομίκευση διαφημίσεων ενώ είστε συνδεδεμένοι, θα σταματήσουμε να σας προβάλλουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας σε όλες τις υπηρεσίες Google, καθώς και σε ιστότοπους και εφαρμογές που συνεργάζονται μαζί μας. Εάν έχετε αποσυνδεθεί, η απενεργοποίηση της Εξατομίκευσης διαφημίσεων θα επηρεάσει μόνο τις υπηρεσίες Google όπου προβάλλονται διαφημίσεις.

Μετάβαση στις Ρυθμίσεις διαφημίσεων

Δείτε τα δεδομένα που υπάρχουν στον λογαριασμό σας από την ενότητα "Η δραστηριότητά μου"

Η ενότητα "Η δραστηριότητά μου" είναι το κεντρικό μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όσα έχετε αναζητήσει, προβάλει και παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας. Για να σας διευκολύνουμε να θυμηθείτε την παλαιότερη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, σας παρέχουμε εργαλεία για αναζήτηση βάσει θέματος, ημερομηνίας και προϊόντος. Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά συγκεκριμένες δραστηριότητες ή ακόμα και ολόκληρα θέματα τα οποία δεν θέλετε να συσχετίζονται με τον λογαριασμό σας.

Μετάβαση στην ενότητα "Η δραστηριότητά μου"

Ελέγξτε τις βασικές πληροφορίες του λογαριασμού σας

Ελέγξτε τα προσωπικά στοιχεία που κοινοποιείτε στις υπηρεσίες Google, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Ελέγξτε τα προσωπικά στοιχεία σας

Μεταφέρετε το περιεχόμενό σας οπουδήποτε με την επιλογή "Λήψη των δεδομένων σας"

Των φωτογραφιών σας. Των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Των επαφών σας. Ακόμα και των σελιδοδεικτών σας. Θα έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο στο Λογαριασμό σας Google. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τη Λήψη των δεδομένων σας, προκειμένου να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο, ένα αντίγραφο ασφαλείας ή ακόμα και να το μεταφέρετε σε μια άλλη υπηρεσία.

Μετάβαση στην ενότητα "Λήψη των δεδομένων σας"